Новий удар по ФОПам та інші суб'єктивні підсумки 13 липня #Дубинизмы

Опубліковано Dubinsky.proПонеділок, 13 липня 2020 р.

Народний депутат фракції «Слуга народу» й один з потенційних кандидатів на посаду мера Києва Олександр Дубінський стурбований тим, що партія досі не озвучила правила обіцяних праймеріз з відбору кандидата від президентської політсили.

Дубінський побоюється, що може йтися про спроби призначити такого кандидата кулуарно й попереджає про негативні наслідки такого кроку. Про це він заявив у відеозверненні, розміщеному на його Facebook-сторінці.

Відео дня

Читайте такожВ Офісі президента немає сценарію праймеріз кандидатів у мері – нардеп Дубінський

«Триває якесь дивне мовчання керівництва фракції та партії – Арахамії та Корнієнка з приводу кандидата від партії в мери Києва. Адже ми збирали підписи за те, щоб були праймеріз. Потім депутати-мажоритарники від Києва самі стали ініціаторами написання проекту проведення цих праймеріз, їхніх етапів, якихось правил. Збирали підписи, відправили керівництву партії відповідний проект і... тиша. І ця тиша стає для мене дещо зловісною, тому що вона підказує, що буде спроба витягнути кандидата як карту з рукава», - зазначив народний обранець.

Нагадаємо, раніше 131 депутат з фракції «Слуга народу» підписав звернення до президента Володимира Зеленського з проханням переконати керівництво партії СН провести внутрішньопартійні праймеріз для відбору кандидатів у мери всіх великих міст, що мають стратегічне значення для країни.

20 травня Зеленський, відповідаючи на запитання журналістів на прес-конференції, заявив, що праймеріз серед партії «Слуга народу» перед виборами мера Києва відбудуться, і він буде підтримувати на цих виборах їхнього переможця.