Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька прокоментувала інформацію про те, що вона є людиною народного депутата України від «Слуги народу» Михайла Радуцького.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила на прес-конференції сьогодні в Києві.

«Я з Михайлом Радуцьким, якщо і перетиналася десь, то це були хіба ефіри. На котромусь із них я сказала, що я як писала законопроекти, так і далі буду їх писати, і якщо потрібна буде допомога, звертайтеся. Ми спілкувалися лише на цю тематику», - сказала Скалецька.

Так, під час першого засідання Верховної Ради журналісти сфотографували листування народного обранця у телефоні. Своєму співрозмовнику він писав: "Моя людина - Зоряна Черненко (Скалецька – Ред.)". 

Читайте такожВерховна Рада призначила членів Кабміну (перелік міністрів)

«Просто в якийсь певний момент сказали, що шукають на вакансію і запропонували теж подавати своє резюме», - додала міністр.

«Для мене, як юриста, є очевидним, нічого іншого не звучало поза тим, що є звичайна подача на кандидата, і є звичайне його затвердження, як усіх інших кандидатів. Жодної іншої інформації чи домовленості я ніколи не отримувала і не проводила», – запевнила Скалецька.

На уточнююче питання, чому Радуцький назвав її своєю людиною, вона відповіла: «У даній ситуації, я думаю, що питання до нього, але точно не до мене».

Скандальне листування Радуцького / Цензор.нет