Говорять, що восени і горобець багатий. Не можна однозначно говорити про прихід сезону застуд. Але якщо придбати противірусні засоби й підтримати імунітет вітамінами, ви знизите ризик потрапляння в умовний список людей, які чхають в громадському транспорті або лякають кашлем інших співробітників підприємств.

Ліки можуть знадобитись навіть через кілька місяців, але можливість купити їх дешевше до 25% не безстрокова – знижки діють з 01 жовтня по 30 листопада 2019 року. У цей період роботизовані аптеки проводять всеукраїнську акцію «Крути колеса від цінового стресу»*. Якщо встигнете зробити покупку до 30 листопада, то суттєво заощадите.

Знижки у фармбрендах «Аптека Шар@», «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Благодія» охоплюють не тільки противірусні засоби. Поповнюйте запаси домашньої аптечки медичними виробами та іншими ліками. Купуйте гігієнічні засоби малюкові або собі. Приходьте в аптеку за дієтичними добавками, покупку яких ви відкладали.

Хочеться вірити, що застуда обійде стороною та не вплине на самопочуття й працездатність. Але краще передбачити ризики. Поповнюйте домашню та робочу аптечку, поки є можливість економити. Платіть до 25% менше на касі роботизованих аптек під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@», «Благодія», купуючи акційні товари. Запитайте у провізора, на чому можна заощадити з 01 жовтня по 30 листопада включно.

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.