Иллюстрация / REUTERS

За дорученням мера у Києві налагоджена тісна система взаємодії між закладами охорони здоров'я, лабораторним центром та Держпродспоживслужбою щодо виявлення випадків, пов’язаних із суб’єктами господарювання. Про це повідомив голова ГУ Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан під час Колегії Держпродспоживслужби.

Читайте такожУ Держпродспоживслужбі назвали основну причину спалахів кишкових інфекцій в Україні

Відео дня

За його словами, це дає змогу оперативніше реагувати на виникнення спалахів та підвищує ефективність вжитих заходів.

«Епідемічна ситуація в країні нестійка, це підтверджується кількістю спалахів у кожному регіоні. Держпродспоживслужба у рамках компетенції вживає всі можливі заходи для покращення епідемічної ситуації», - наголосив Рубан.