Найбільша мережа аптек "Подорожник"* бере під фармопіку благодійну організацію "Центр Волонтерства та Захисту", що є на сьогодні, найбільшим волонтерським ХАБом в Україні.

Сторони уклали меморандум про співпрацю в межах проєкту "ФАРМоборона країни".

"Ми вражені тією величезною роботою, яка була проведена за місяці війни командою цього фонду, — відмітив Тарас Коляда, виконавчий директор мережі аптек. — В межах цієї співпраці наша компанія розпочне не лише матеріальну підтримку волонтерів організації через пряму фінансову допомогу на постійній основі, а й спробує об'єднати навколо проєкту "ФАРМоборона країни" найбільших фармвиробників України та світу, щоб перекрити всі потреби фонду в ліках та фінансуванні. Це амбітне завдання, адже обсяги наданої допомоги населенню цим волонтерським ХАБом – просто вражають! Ми спробуємо суттєво вплинути на ситуацію з фінансуванням фонду, адже він робить просто неоціненний внесок в порятунок населення України. Щодня наші військові відвойовують українські землі і ми бачимо, що на деокупованих територіях є велика проблема з продовольством та медичними препаратами. Тож прийняли рішення об’єднатися з Благодійною Організацією "Центр Волонтерства та Захисту", щоб надавати якісну фармопіку населенню. І хто, як не найбільша аптечна мережа повинна об'єднати БІГфарму навколо такої світлої мети!", — коментує виконавчий директор компанії "Подорожник" Тарас Коляда.

Відео дня

Мережа аптек "Подорожник" допомагає українській армії з перших днів повномасштабного вторгнення. Команда запустила проєкт "Ambulance для ЗСУ" у межах якого  передає  карети швидкої допомоги для Медичних сил ЗСУ. Протягом 9 місяців вдалось відправити на фронт 23 карети швидкої допомоги. Зараз компанія розширює свої напрямки допомоги, уклавши меморандум з  "Центром Волонтерства та Захисту", який допомагає медичним установам та цивільному населенню.

БО "Центр Волонтерства та Захисту" – найбільший волонтерський хаб в Україні, куди привозять гуманітарну допомогу з усього світу. З 24 лютого по 26 жовтня 2022 року волонтери відправили понад 850 фур гуманітарної допомоги у всі області України, враховуючи окуповані території.

"Нам приємно, що такі великі компанії як "Подорожник" не стоять осторонь у часі війни, а активно допомагають армії й простим українцям. Протягом 9 місяців повномасштабної війни, волонтери "Центр Волонтерства та Захисту" змогли зібрати $78 000 000 допомоги. Такі ініціативи як "ФАРМоборона країни" допоможуть нам надавати ще більше допомоги, зокрема медичного спрямування на ті території, де у цьому буде найбільша потреба", —  додає голова правління БО "Центр Волонтерства та Захисту" Андрій Немировський.

Довідка. Група компаній мережі аптек "Подорожник" на фармацевтичному ринку працює понад 23 роки. Група налічує понад 1300 аптек, розташованих у всіх областях України. Постійними клієнтами мережі є понад 7 мільйонів українців, щодня аптеки відвідує близько 300 000 покупців.

Про умови співпраці та участь у проєкті звертатися до керівника PR-служби мережі "Аптека Подорожник" Ольги Гречко+3 8 067 784 07 44,o.hrechko@da.lviv.ua

*Під "Мережа аптек Подорожник" слід розуміти аптечні заклади групи компаній (корпорації) "Подорожник", що є найбільшою мережею аптек України за кількістю аптечних закладів станом на 01.02.2022 за даними експертно-аналітичного дослідження, проведеного на замовлення ТОВ "КЛІКІС