Фото: УНИАН

Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, за словами заступника голови Київської міськдержадміністрації Ганни Старостенко, кошти від пробігу підуть на придбання обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Читайте такожУ Києві відбудеться благодійний аукціон для збору коштів на лікування дітей із хворобами серця

За словами Старостенко, маршрут нинішнього пробігу залишиться незмінним: Михайлівська площа – Володимирський провулок – Софійська площа – вулиця Володимирська – вулиця Льва Толстого – площа Льва Толстого – розворот на вулиці Велика Васильківська – площа Льва Толстого -– вулиця Льва Толстого – вулиця Володимирська – Софійська площа – Володимирський провулок – Михайлівська площа.

Відео дня

Загальна довжина дистанції - 4700 м, стартовий внесок - 100 грн.

В рамках благодійної акції у центрі столиці відбудеться одразу 5 пробігів для учасників різних вікових категорій: «Пробіг у ходунках», пробіг для дітей, для спортсменів, «Пробіг мужніх» (для спортсменів у інвалідних візках) та пробіг благодійників.

Реєстрація учасників «Пробігу під каштанами» здійснюється на місці старту (Михайлівська площа) з 8.00 до 9.59 або за посиланням https://athletic-events.com/events/113. Початок пробігу – 10.00.