Групу дітей з Китаю розмістять у місцевому готелі / 112.ua

Середня школа у передмісті Вашингтону скасувала двотижневий візит 21 школяра, які прибули за програмою обміну з Китаю.

Про це пише The Washington Post.

Читайте такожЩе одина людина померла від китайського коронавіруса, хворих вже 830Зазначається, що учні з китайської провінції Їчанг прибули літаком до Нью-Йорка та мали автобусом доїхати до школи Лонгфеллоу в окрузі Феірфакс. Їх чекали американські сім'ї, щоби діти жили у них впродовж двох тижнів за програмою обміну.

Відео дня

«Здоров'я й безпека наших учнів і персоналу залишаються першочерговим завданням для нас. Хоча чиновники з управління охорони здоров’я вважають, що ризик передачі захворювання новим коронавірусом від китайських учнів надзвичайно низький, ми вважаємо за потрібне змінити плани», – зазначив директор школи.

Зазначається, що групу дітей з Китаю розмістять у місцевому готелі. При цьому, в адміністрації навчального закладу запевнили, що шукають способи, як забезпечити віртуальну комунікацію з іноземними учнями.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невідомого походження у місті Ухань влада Китаю повідомила у кінці грудня 2019 року. Попередньо встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавірусу – 2019-nCoV. Вірус передається від людини до людини.