Колишнього народного депутата Віктора Лозинського оголошено в міжнародний розшук, заявив міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко сьогодні на прес-конференції в Києві.

За його словами, міжнародний розшук Лозинського розпочався в усіх країнах, з якими співпрацює Українське бюро Інтерполу, тільки-но на нього була виставлена так звана «червона картка».

Крім того, зазначив Луценко, керівник Українського бюро Інтерполу особисто зателефонував багатьом своїм колегам у ті країни, де, ймовірно, в першу чергу, може перебувати колишній народний депутат.

Відео дня

Нагадаємо, колишнього депутата Віктора Лозинського розшукують у рамках справи про вбивство жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

16 червня в Голованівському районі Кіровоградської області стався інцидент за участю народного депутата (БЮТ) Віктора Лозинського прокурора Голованівського району Євгена Горбенка, начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського та громадянина Валерія Олійника, в результаті якого останній загинув.

Генеральна прокуратура затримала колишнього прокурора Голованівського району Кіровоградської області та колишнього начальника Голованівського райвідділу міліції за підозрою в спричиненні тілесних ушкоджень Олійнику.

Пізніше суд дозволив заарештувати Лозинського.

Медіапорт