Жерар Депардьє відкидає звинувачення у сексуальних домаганнях / Фото Getty Images

Знаменитого французького актора Жерара Депардьє, який раніше потрапив у секс-скандал, взяли під варту в Парижі 29 квітня. Його звинувачують у сексуальному насильстві.

Як пише видання BFMTV, сьогодні актора викликали на допит до поліції, після чого його затримали. У сексуальних домаганнях Жерара звинувачують дві жінки.

За словами однієї з постраждалих, інцидент трапився 10 років тому, у 2014 році під час зйомок фільму "Маг і сіамці". Вона каже, що Депардьє, сидячи в коридорі, міцно схопив її за ноги і "затис її між стегнами". Потім актор почав торкатися інтимних місць жінки. Він також пропонував їй інтим.

Відео дня

Жінка розповіла, що її врятували учасники знімального майданчика, які були очевидцями інциденту. Актор був вимушений попросити вибачення, але до кінця зйомок фільму він словесно ображав жінку.

Ще одна подібна ситуація сталася у 2021 році, також під час зйомок кінострічки. Жінка поділилася, що на підготовці до зйомок "Зелені віконниці" Депардьє "торкався сідниць і відпускав нецензурні коментарі". Пізніше 75-річний актор продовжував торкатися до інтимних місць заявниці та висловлювати сексуальні пропозиції. Натомість сам Жерар спростовує ці слова і відкидає всі звинувачення у свій бік.

Інші звинувачення Жерара Депардьє у секс-насильстві

Минулого року на телеканалі France 2 презентували документальний фільм "Додаткове розслідування". В ньому знялися чотири жінки, які розповіли про неодноразові сексуальні домагання зірки французького кіно.

На додаток, у грудні 2023 року відома французька акторка Елен Даррас заявила, що на знімальному майданчику фільму "Диско" у 2007 році Жерар чіплявся і до неї. Актриса звинуватила Депардьє у сексуальному насильстві.

Раніше 13 жінок звинуватили актора у сексуальних домаганнях та зґвалтуванні. Однак заяви в поліцію написали тільки троє з них. Одна з жінок розповіла, що Депардьє схиляв її до сексуальної близькості. Така поведінка зірки, за її словами, тривала з 2004 року.

У жовтні минулого року Депардьє опублікував відкритий лист у газеті Le Figaro, де спростував усі висунуті проти нього звинувачення і заявив, що "втомився чути неправдиву інформацію про себе".

Нагадаємо, раніше акторка, яка звинуватила Депардьє в зґвалтуванні, скоїла самогубство.

Вас також можуть зацікавити новини: