Селін Діон хворіє на синдром м'язової скутості / Скріншот Instagram

Знаменита канадська співачка Селін Діон, у якої виявили невиліковну хворобу – синдром м’язової скутості, розповіла, як одного разу ледь не померла. Артистка поділилася новими подробицями боротьби з хворобою.

У січні цього року виконавиця анонсувала документальний фільм, в якому покаже та розкаже свою історію на шляху до подолання рідкісного захворювання. Прем'єра кінострічки "Я: Селін Діон" запланована на 25 червня. Однак 23 травня шанувальники зірки побачили трейлер до фільму.

У ньому Селін розповіла, як їй довелося скасувати тур через хворобу м'язів. Через складну хворобу в зірки почалися спазми, болі в м'язах, вона втратила здатність співати. Ба більше, знаменитість зізналася, що вона перебувала на межі життя та смерті. 

Співачка дала інтерв'ю американській журналістці Ході Котб. За словами інтерв'юерки, у фільмі глядачі дізнаються, як живе з хворобою Діон. 

"Зараз Селін набагато краще, але в якийсь момент вона ледь не померла. Це те, що вона сказала. Це був страшний час", – повідомила Котб.

Селін Діон / кадр з трейлера

Сама ж артистка у трейлері каже, що готова поділитися зі світом про найскладніший період свого життя, про усі болі та страждання. При цьому Селін висловила шалену жагу до життя.

"У мене діагностовано дуже рідкісний неврологічний розлад. І раніше я не була готова нічого сказати. Але тепер я готова. Не складно підготувати шоу, складно його скасувати. Я важко працюю щодня. Але я маю визнати, це було справжнім випробуванням. Я дуже сумую за людьми. Якщо я не можу бігти, я буду йти. Якщо я не можу йти, я буду повзти. Я не зупинюся. Я бачу своє життя і люблю кожну його частину", – зі сльозами на очах розповіла зірка.

Нагадаємо, раніше невиліковно хворій Селін Діон стало гірше

Вас також можуть зацікавити новини: