Віктор Павлік зворушливо звернувся до шанувальників / Скріншот Instagram

Відомий український співак Віктор Павлік, який пережив складну операцію на серці, вийшов на зв'язок. Артист поділився, як почувається зараз.

Дружина виконавця – блогерка Катерина Реп'яхова – у своєму Instagram повідомила, що чоловіка вже виписали з лікарні. За її словами, зараз Віктору нічого не загрожує і найскладніше позаду. Крім того, співак після хірургічного втручання доволі легко переніс реабілітацію. Річ у тім, що лікарі не розрізали грудну клітину для операції на серці, а зробили невеликий надріз, і встановлювали штучний клапан через судини.

Скріншот Instagram

Павлік після переведення його з реанімації у звичайну палату одразу почувався добре і хотів якомога швидше повернутися до звичайного життя. За тиждень після операції артист вже співав улюблені пісні та грав на гітарі.

Відео дня

"Хірурги зробили Віктору Франковичу мінідоступ. Таким чином реабілітація буде в рази швидше, вона вже минає… Тобто йому не розрізали повністю грудну клітку, не розводили ребра, а зробили мінінадріз і клапан заводили через судини. І його стан здоров'я дозволив це зробити, тому вчора він вже взяв гітару в руки та співав", – вказала Катерина.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Блогерка також розповіла, що чоловік довго не міг наважитись на операцію. Єдине, що змусило його погодитися, – це син. Реп'яхова опублікувала зворушливе відео Павліка, на якому він звернувся до дружини та підписників.

"Привіт всім, кохані мої, любі підписники. Катюшо, я тебе так люблю, зайченя, ти собі уявити не можеш, сонечко!" – сказав співак.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

До слова, Віктор народився із вродженою вадою серця. Чоловіку потрібна була термінова операція, щоб замінити один з серцевих клапанів на штучний.

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка зізналася, що коханий більше не хоче дітей та назвала причину.

Вас також можуть зацікавити новини: