Сьогодні в Україні буде багато опадів / фото УНІАН

Сьогодні, 9 січня, в Україні різко зміниться погода. На зміну невеликій хмарності прийдуть хмари - в більшості регіонів очікується похмура погода. По всій країні вдень стовпчики термометрів покажуть -1°...+2°, лише в південних областях буде трохи тепліше. Також сьогодні в Україну налетять снігопади, місцями - мокрий сніг.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У західних областях сьогодні буде багато снігу і мокрого снігу, опади очікуються повсюдно. У Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях буде хмарна погода з проясненнями, на решті території - похмуро. Температура вдень від 0° до +3°.

Відео дня

На півночі України сьогодні очікується від -1° до +1°. Буде похмуро, у всіх областях очікуються снігопади.

Читайте такожДо Києва повертається "зима" з ожеледицею і снігопадом: комунальники готують спецтехніку

Жителів центральних областей очікує температура на рівні 0°...+2°. Тут буде як сніг, так і мокрий сніг.

На сході України сьогодні показуватиметься сонце. У Донецькій і Луганській областях очікується хмарна погода з проясненнями, а в Харківській переважатиме суцільна хмарність. Температура протримається на рівні +1°...+2°. Сніг очікується в Харківській області.

На півдні країни сьогодні буде найтепліше. Тут стовпчики термометрів покажуть +2°...+6°, а в Криму - до +10°. Опадів буде небагато, лише в Одеській та Миколаївській областях може покапати невеликий дощ.

Погода в Україні 9 січня / фото УНІАН

Нагадаємо, 8-9 січня на річках басейну Західного Бугу (Львівська, Волинська обл.) очікується відновлення підйомів рівнів води на 0,1 - 0,5 метра.

Вас також можуть зацікавити новини: