Найближчими днями в Україні буде дуже холодно / фото REUTERS

Найближчого тижня в Україні очікуються сильні морози й періодично йтиме сніг.  Місцями температура ночами опускатиметься до -15°...-20°. Вдень буде тепліше, до -6°. Підвищення температури в Україні очікується не раніше вихідних. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Тиждень в Україні почнеться з сильних морозів. Вдень по всій країні буде "мінус", лише на півдні температура підніматиметься до "нуля". Очікується похмура погода, періодично в різних областях сніжитиме.

Погода в Україні 6 лютого буде похмурою / фото УНІАН

У вівторок, 7 лютого, вдень температура в Україні опускатиметься до -1°...-6°, а вночі стовпчики термометрів покажуть -4°...-10°. Сніг сконцентрується на заході країни. Опади також торкнуться Житомирської та Вінницької областей. Також сніг очікується на крайньому сході і в Криму.

Відео дня
7 лютого в Україні стане холодніше / фото УНІАН

У середу, 8 лютого, українців порадує зимове сонечко. Однак тепла воно не додасть. Навпаки, стане ще холодніше. Вдень буде до -6°, а вночі температура опускатиметься до -7°...-15°. Найхолодніше буде на заході і в Сумській області. Опади в цей день ймовірні лише в Криму.

Погода в Україні 8 лютого / фото УНІАН

В середині тижня нічні морози в Україні ще більше посилилися. У четвер, 9 лютого, температура в темний час доби опускатиметься до -14°...-19°. Вдень очікується суха погода з невеликою хмарністю, до 0°...-6°.

Нічні морози в Україні 9 лютого посиляться / фото УНІАН

Перед вихідними, 10 лютого, нічні морози в Україні досягнуть -10...-20 ° градусів. Найхолодніше буде на Прикарпатті. Вдень очікується суха погода з великою кількістю сонця. Стовпчики термометрів покажуть 0°...-5°.

10 лютого в Україні будуть сильні нічні морози / фото УНІАН

На вихідних, 11 і 12 лютого, погода в Україні почне змінюватися. Небо затягне хмарами, знову почне сніжити. Разом з опадами очікується і підвищення температури. До кінця тижня нічні морози вже будуть до -5°...-7°, а місцями вночі повітря прогріється до +1°. Вдень у більшості областей температура коливатиметься в проміжку -1°...+1°, на півдні - тепліше.

11 лютого погода в Україні почне змінюватися / фото УНІАН
12 лютого сильних морозів в Україні вже не буде навіть вночі / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: