В Україну йдуть сильні морози / фото УНІАН, Сергій Чузавков

Незабаром в Україні очікується потужне похолодання. Вдень будуть невеликі "мінуси", а вночі у низці областей температура падатиме до зимових -10°...-14°. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

За її даними, таке сильне зниження температури прогнозується з 19 по 23 листопада.

"Температура повітря знизиться до невеликих "мінусів", а в нічні години 23 та 24 листопада у північній частині України та на північному сході (Сумщина, Полтавщина, Харківщина) ймовірно до -10...-14 градусів!" - повідомила вона.

Відео дня

Також, за її прогнозом, є висока ймовірність снігу в багатьох областях. "Тому підготуйте себе та свої справи заздалегідь", - порадила синоптик.

Сніг в Україні - що кажуть синоптики

За прогнозами, вже цього тижня сніжитиме в Україні не тільки у Карпатах, але й у містах. Так, за даними синоптика Ігоря Кібальчича, 17 листопада у Карпатах та на крайній півночі очікуються дощі з мокрим снігом.

18 листопада сніг та мокрий сніг очікується у Карпатах та на Прикарпатті, а у неділю, 19 листопада, у південних та східних областях пройде дощ, місцями з мокрим снігом.

За даними Укргідрометцентру, в ніч на 16 та 17 число у північно-східних областях опади будуть з мокрим снігом. 17 листопада - майже по всій Україні, окрім півдня, часом може бути дощ з мокрим снігом.

Вас також можуть зацікавити новини: