Перші дні вересня в Україні будуть спекотними / фото УНІАН

На початку вересня по всій Україні зберігатиметься дуже спекотна погода, у багатьох регіонах температура повітря підніметься вище +30 градусів. При цьому опадів в країні не очікується. 

Читайте такожСтало відомо, коли до України повернеться спекотна погода

У вівторок, 1 вересня, по всій Україні очікується спекотна і сонячна погода, температура вдень підніметься до +25...+35 градусів. Найпрохолодніше буде в північних областях, а найспекотніше - на заході і півдні країни. 

Відео дня
Погода в Україні на 1 вересня / УНІАН

У середу, 2 вересня, також буде жарко, температура вдень підніметься до +26...+35 градусів. При цьому по всій країні буде сонячно і сухо. 

3 вересня в Україні зберігатиметься спекотна погода. На півдні та сході України температура підніметься до +35 градусів, у центрі - до +34, у північних областях - до +28 градусів, на заході - до +29. 

Погода в Україні

У понеділок, 31 серпня, в Україні по всій Україні буде дуже спекотно, температура вдень до +35°. При цьому дощів в країні не очікується. 

До кінця серпня по всій Україні триматиметься спекотна і сонячна погода. У багатьох регіонах температура повітря підніметься вище +30 градусів. 

Народний синоптик Володимир Деркач повідомив, що погода в вересні 2020 в Україні буде переважно теплою, заморозків і сильних дощів не очікується.