Садовий готовий очолити список «Самопомочі» на парламентських виборах і боротися за посаду прем’єра / фото УНІАН

Мер Львова, голова партії «Об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий заявив, що готовий очолити виборчий партійний список на майбутніх парламентських виборах і боротися за посаду прем’єр-міністра.

Про це він повідомив однопартійців під час звітного з’їзду «Самопомочі», який відбувається сьогодні у Києві, поінформували УНІАН у прес-службі партії.

Читайте також"Самопоміч" підтримає призначення інавгурації Зеленського на 19 травня

Відео дня

«Я дуже би хотів, щоб після інавгурації нового президента таланти й успішні менеджерські здобутки були використані для розбудови нашої країни. Моя діяльність на посаді міського голови Львова плавно добігає кінця. І, як я вже казав раніше, не маю наміру балотуватися в наступній каденції», - сказав Садовий.

Він додав, що готовий йти у парламент, очолювати список «Самопомочі», якщо буде довіра однопартійців.

«Готовий боротися за посаду прем’єр-міністра і наводити лад в країні», - наголосив Садовий.

Як повідомляв УНІАН, 9 квітня Садовий у Facebook написав, що найближчим часом частина депутатів від «Самопомочі» залишить парламентську фракцію.

У прес-службі партії також повідомили, що депутати Єгор Соболєв і Семен Семенченко, які були обрані у 2014 році до Верховної Ради за списками «Об’єднання «Самопоміч», оголосили про намір вийти з партії.

10 травня Садовий заявив, що Олена Сотник, Вікторія Войціцька, Олександр Опанасенко, Іван Мірошніченко та Олександр Данченко також вийдуть з лав партії «Самопоміч», але залишаться членами парламентської фракції.