Зеленський поспілкувався з Лавровим / фото УНІАН

В Офісі українського президента підтвердили переговори президента України Володимира Зеленського та міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на джерела в Офісі президента.

Зеленський і Лавров обговорили нормандський формат. В Офісі президента зазначили, що розмова відбулася вчора на прийомі.

Відео дня

Читайте такожЗеленський: вчора вже поспілкувалися з Трампом на офіційному прийнятті, сьогодні продовжимо у робочому режимі

"Дійсно вчора під час прийому у пана президента Володимира Зеленського та Лаврова відбувся короткий діалог. Це не була зустріч. Це був прийом, на якому брали участь всі. Нікого з представників делегації не було в цей момент поруч, був тільки президент. У якийсь момент сталася ця бесіда", - повідомили джерела.

Крім того, як зазначили джерела, сам Лавров звернувся до Зеленського.

"Пан Лавров сам звернувся до Володимира Зеленського. Це був короткий діалог з приводу нормандського формату", - повідомило джерело в Офісі президента.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські ЗМІ повідомляли про короткі переговори Зеленського та Лаврова. За їхніми даними, вони обговорювали ситуацію з українсько-російськими відносинами.