На думку Ткаченка, Варшава віддаляється від Києва у розвитку з космічною швидкістю / Facebook Олександра Ткаченка

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Ткаченко зустрівся з мером Варшави Рафалом Тшасковським та був вражений, наскільки польська столиця випереджає Київ у розвитку.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook.

Читайте такожТкаченко презентував проект закону "Про Київ – столицю України" (фото)«Третину бюджету тут витрачають на розбудову транспортної системи. Адже це артерії міста, які насичують його життям. У Варшаві спромоглися відкрити 9 нових станцій метрополітену за 3 роки. Не дивно, що сюди хочуть переїхати все більше міжнародних компаній. Місто стає комфортним для життя його мешканців. А місцеві жителі активно використовують програми обміну досвідом роботи з іншими європейськими містами», – зазначив нардеп.

Відео дня

За словами Ткаченка, у Варшаві появу дитячих садків, зон відпочинку, парковок та інших інфраструктурних зручностей стимулює зручне зонування міста. Там, як зазначив депутат, завдяки продуманій транспортній розв’язці автобуси, трамваї та таксі ходять чітко за графіком.

«Цифри, що були витрачені на розбудову транспортної системи в Києві вражають. Чому ж до Варшави нам ще так далеко? Сусідня столиця віддаляється від Києва у розвитку з космічною швидкістю. А відстань між нами пролягає не в кілометрах побудованих доріг і не в мільярдах валюти. Прірву між нами копають неефективні люди», – підсумував Олександр Ткаченко.

Як раніше повідомляв УНІАН, на думку нардепа Ткаченка, Києву потрібне повне перезавантаження влади.