Ткаченко розповів про найважливіші проблеми Києва / facebook.com/openorthodoxuniversity

Народний депутат України Олександр Ткаченко, кандидатуру якого президент розглядає на посаду голови Київської міськдержадміністрації, розповів про базові проблеми столиці.

Читайте такожУ Києві обговорили законопроект "Про столицю": Ткаченко розповів деталі

Відео дня

В інтерв'ю «Лівому берегу» народний обранець визнав три базові проблеми Києва – хаотичну забудову, ЖКГ та стан інфраструктури. За його словами, є ще кілька проблем.

«Люди в соціології визначають цілий ряд проблем, які хвилюють їх найбільше. Це, зокрема, якість води, рівень та стан медичного сервісу», – зазначив Ткаченко.

За словами депутата, згідно з даними соціології киян зараз найбільше хвилює медицина та безпека.

«Ви здивуєтеся, але медицина якраз на першому місці, потім – безпека в місті. А потім далі вже стан доріг та громадського транспорту, паркування, вода, ціни і якість комунальних послуг і т. д.», – розповів він журналістам.

Як повідомляв УНІАН, 12 вересня Ткаченко заявив, що в партії «Слуга народу» будуть ініціювати дострокові вибори мера столиці та депутатів Київради.

19 вересня, після того як депутати Київради в черговий раз не змогли зібратися на сесію, Київський міський голова Віталій Кличко звернувся до Верховної Ради з ініціативою розпустити Київраду VIII скликання та призначити дострокові місцеві вибори у столиці.

3 жовтня Верховна Рада прийняла в першому читанні проект закону про місто Київ - столиці України (№2143-3), ініційований групою депутатів від «Слуги народу».