Юрій Бірюков / УНІАН

Екс-радник президента України, волонтер Юрій Бірюков вибачився за те, що назвав українських військовослужбовців, які голосували за Володимира Зеленського, виродками.

Пост з вибаченнями він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

«Перепрошую з приводу власної дурості в суботньому пості», - написав Бірюков.

Відео дня

Читайте такожУ "Слузі народу" пропонують запровадити відповідальність за образи українських військовослужбовців

Бірюков пояснив, що пост, в якому він різко розкритикував пропозицію Зеленського про спільне патрулювання кордону разом з бойовиками ОРДЛО і обізвав бійців ЗСУ "виродками", він опублікував на емоціях.

«Можна ховати голову в пісок, чекаючи закінчення хайпу. Можна писати різні розумні речі про контекст. Можна знаходити пояснення. А можна просто написати про те, що скоїв дурницю на емоціях, не вважаючи свої власні думки істиною в останній інстанції. Психанув, схибив. Реально сам відчував дискомфорт практично відразу ж.

Як раніше повідомляв УНІАН, 16 лютого Юрій Бірюков опублікував у своєму Facebook пост, в якому прокоментував ініціативу президента України про патрулювання кордону. Зокрема, там була фраза, що викликала резонанс в мережі: «Хочеться побажати кожному виродку зі складу ЗСУ, який торік навесні проголосував за Зеленського, вічно бути у спільному патрулюванні з сепарами».