Ілюстрація / REUTERS

Третє позачергове засідання Верховної Ради відбудеться о 16.30.

Про це в своїх Telegram-каналах повідомляють ряд народних депутатів.

Так, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив: "О 16:30 - позачергове засідання ВР №3. Швидше за все, голосуватимемо відкриття ринку землі + банки".

Відео дня

Читайте такожРада дозволила лікувати COVID-19 незареєстрованими в Україні засобами

Своєю чергою, позафракційний народний депутат Антон Поляков написав: "О 16:30 сьогодні буде чергове позачергове засідання Верховної Ради".

Як повідомляв УНІАН, перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко не виключив, що сьогодні можуть відбутися три позачергових засідання Верховної Ради. Він заявив, що профільний комітет повинен розглянути урядовий проект закону про внесення змін до законодавчих актів щодо вдосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності (№3260). "За результатами цього комітету, я думаю, що буде, ми очікуємо сьогодні звернення від президента України щодо третьої позачергової сесії на сьогодні", - сказав він. За словами Корнієнка, законопроект №3260 сьогодні необхідно ухвалити бодай у першому читанні. Крім того, законопроект про ринок землі, зауважив Корнієнко, "може вноситись на позачергову сесію абсолютно без будь-яких застережень, тому бо він є в розгляді на черговій сесії". "Його розгляд може бути перенесено на позачергову сесію. Там питання поправок. Там залишилося близько 700 їх", - сказав він.

У свою чергу народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко заявив, що о 16:00 відбудеться ще одне позачергове засідання Верховної Ради. За його словами, "Зеленський хоче, щоб на позачерговому засіданні було розглянуто закон щодо банків (про неповернення "ПриватБанку" колишнім власникам) і про землю".