REUTERS

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

«Радий бачити, що Надя Савченко нарешті вільна і благополучно повернулася додому. Хороші новини для її сім'ї і для України», - написав він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 25 травня, стало відомо про обмін української льотчиці Надії Савченко на російських спецназівців Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.

Відео дня

Читайте такожСавченко закликала росіян "вставати з колін"

Виступаючи перед журналістами, Савченко заявила, що готова покласти життя за Україну: "Я завжди готова ще раз покласти своє життя на полі бою за Україну. Я зроблю все можливе, щоб кожна дитина, яка сидить зараз у неволі, була на волі. Всі герої України не повинні помирати. Дуже вигідно, коли герої мертві, погано, коли вони живі. Всім погано, але ми будемо жити і герої будуть у ВР України. Вони будуть у ВР України, герої будуть на заздрість Російській думі і вони будуть на славу України, в подяку українському народу. У нас буде ВР складатися з тих людей, які цього варті. Ми будемо жити в Україні так, як гідний повинен жити людина. Я не знаю, як це зробити, я вам чесно кажу. Я не буду обіцяти, що це буде завтра. Я вам скажу, що я готова померти кожну секунду за те, щоб це було. І це буде!".