Народний депутат України Валерій ПИСАРЕНКО (фракція БЮТ) вважає, що дострокових виборів до Верховної Ради не буде.

Про це він сказав на прес-конференції.

За його словами, «парламент і коаліція працюватимуть нормально».

Відео дня

В.ПИСАРЕНКО зазначив, що у випадку, коли все-таки дострокові вибори будуть проголошені, то і Президент України, враховуючи його низьку підтримку серед населення, має піти на дострокові вибори.

Народний депутат України Юрій МІРОШНИЧЕНКО (фракція Партії регіонів) також вважає, що виборів «не буде в цьому році». Він наголосив: «я не бачу підстав для проведення дострокових виборів принаймні зараз.

Ю.МІРОШНИЧЕНКО висловив сподівання, що політики здатні досягти, попри всі суперечності й протистояння, домовленостей і «не дати радикально налаштованим політикам і чиновникам зробити дострокові вибори».

Народний депутат України Владислав КАСЬКІВ (фракція НУ-НС) вважає, що такі заяви В.ПИСАРЕНКА та Ю.МІРОШНИЧЕНКА свідчать про те, що у парламенті буде створена нова коаліція за участю цих двох політичних сил.

В.КАСЬКІВ вважає, що це є нормальним з юридичної точки зору кроком, але, у той же час, в нього виникають питання щодо ідеологічних засад такої коаліції.

У той же час, він додає, що створення коаліції між БЮТ та ПР «нарешті поставить крапки для «і» для виборців і покаже, хто є хто в українській політиці».