УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні під час зустрічі звільнених із полону бойовиків Володимира Жемчугова та Юрія Супруна у Науково-практичного центру профілактичної та клінічної медицини Державного управління справами у Києві.

«Я доручаю робочій групі і Ірині Геращенко (представнику України у робочій підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи – УНІАН) продовжити нашу роботу, щоб ті 45 заручників, місцеперебування яких нам відомо, зробити все, щоб їх повернути до дому. І тих, місцеперебування яких не відомо, щоб повернути додому», - сказав Порошенко.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 17 вересня, на Донбасі з полону бойовиків було звільнено ще двох українців: Жемчугова і Супруна. Тяжкопораненого Жемчугова, в якого ампутовані кінцівки та вибиті очі, терористи утримували у полоні близько року. Співробітника ООН Супруна – з квітня поточного року.

Відео дня

16 вересня екс-президент України, представник України у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма заявив, що терористи утримують у полоні 114 українців.