Депардьє має намір зняти фільм про Чечню / Фото: Mos-dv.ru

Про це УНІАН повідомили в прес-службі уряду російської Чеченської республіки.

«Я хочу зняти тут кіно, показати, що в Грозному можна робити фільм, великий фільм. Про деталі фільму поки нічого не можу сказати, але я знаю, що ми сюди ще раз повернемося, й що це лише початок», - сказав Ж.Депардьє на урочистій вечері з главою Чеченської республіки Рамзаном Кадировим.

Водночас, Р.Кадиров на своїй сторінці фотосайту Instagram повідомив, що Ж.Депардьє став почесним громадянином Чеченської республіки, йому також вручено документи на п'ятикімнатну квартиру.

Відео дня

Відео Youtube

«Щойно вручив документи на п'ятикімнатну квартиру й посвідчення почесного громадянина ЧР Жерару Депардьє», - написав Р.Кадиров.

Як повідомлялося, Ж.Депардьє вирішив змінити місце проживання після податкової реформи Президента Франції Франсуа Олланда, який мав намір ввести податок у 75% на доходи понад мільйон євро на рік.

Актор на початку січня отримав російське громадянство, після чого відвідав Мордовію й висловив бажання оселитися в цій російській республіці. Він став послом Мордовії в FIFA в рамках підготовки й проведення Чемпіонату світу з футболу 2018 року, матчі якого пройдуть у Саранську.

23 лютого Ж.Депардьє отримав постійну реєстрацію в новобудові в центрі Саранська, в квартирі родичів директора Держфільмофонду Росії Миколи Бородачова - давнього друга актора. У майбутньому Ж.Депардьє планує спорудити власний будинок.