Юрій Кічатий

Як передає кореспондент УНІАН, про заяву Кічатого, яку він написав вчора в лікарні, повідомив сьогодні на засіданні сесії Рівненської обласної ради голова обласної держадміністрації Василь Берташ.

Читайте такожУ Рівному суд зупинив рішення про створення Народної радиПісля оголошеної перерви депутати обласної ради приступили до обрання нового керівника.

У бюлетень для таємного голосування було запропоновано внести кандидатури керівника міжфракційного об‘єднання «Народна рада» у Рівненській облраді Михайла Кириллова та депутата обласної ради Романа Василишина. Однак Василишин взяв самовідвід.

Відео дня

У бюлетень внесли єдину кандидатуру - Кириллова.

Після підрахунку голосів на сесійному засіданні було оголошено, що в голосуванні взяли участь 69 депутатів. За Кириллова проголосував 31, що не достатньо для позитивного рішення.

Читайте такожУ Рівному за спробу захоплення ОДА відкрили провадженняРезультати голосування викликали негативну реакцію в активістів Майдану. Близько сотні людей зайшли в сесійну залу з криками: «Ганьба!» і зайняли трибуну.

Наразі обговорюється питання про переголосування.

Як повідомляв УНІАН, 30 січня голова облради Юрій Кічатий, після спілкування з опозиціонерами, був госпіталізований до реанімації з підозрою на інсульт.