ОГА в Ровно захватили активисты

У Рівному ввечері середи, 5 лютого, після проведення Народного віче, початок якого заплановано на 18.00, протестувальники планують звільнити приміщення Рівненської обласної державної адміністрації, в якому вони перебували протягом майже двох тижнів.

Як передає кореспондент УНІАН, про такий намір було заявлено сьогодні під час проведення денного Народного віче під стінами приміщення ОДА.

Відео дня

У заході взяв участь новообраний учора голова Рівненської обласної рад Михайло Кириллов, який є висуванцем міжфракційного об’єднання «Народна рада» в Рівненській облраді.

Читайте такожГолова Рівненської облради подав у відставку

Зокрема, вечері планується влаштувати почесне виведення загонів активістів з головного адміністративного приміщення області. Надалі будівлю охоронятимуть депутати - члени цього об’єднання, а також громадські активісти.

Також зазначалося, що при потребі загони зможуть оперативно повернутися в приміщення ОДА.

Як повідомляв УНІАН, 23 січня після Народного віче, яке відбулося на майдані Незалежності в Рівному і яке зібрало кілька тисяч людей, його учасники рушили до Рівненської облдержадміністрації. Протестувальники виламали вхідні двері й дісталися до приміщення.