REUTERS

Будівлю краматорського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів "Донбастрансгаз" захопили невідомі у військовій формі зі зброєю, повідомляє ТСН.ua.

Про це заявили в прес-службі ПАТ "Укртрансгаз". Повідомляється, що близько 50 осіб незаконно проникли на територію об'єкта. При цьому бойовики відмовилися проводити переговори.

Читайте такожВ Україні посилили охорону ГТС через втручання невідомих осіб у її роботу

Відео дня

У прес-службі "Укртрансгазу" наголосили, що від функціонування управління залежать поставки природного газу в регіоні на такі великі промислові об'єкти державного значення, як заводи важкого машинобудування та металургійної промисловості, зокрема, Новокраматорський машинобудівний завод.

Читайте такожУ Краматорську терористи викрали співробітника мерії

"Крім того під загрозою знаходиться газопостачання низки енергогенеруючих об'єктів, у тому числі Вуглегірської ТЕС (ПАТ "Центренерго")… Зазначені незаконні дії на об'єктах ГТС ПАТ "Укртрансгаз" можуть привести до зриву надійного газопостачання регіону, а також до незворотних техногенних наслідків. Незаконні дії третіх осіб на об'єктах ГТС можуть привести до зриву енергобезпеки регіону", - йдеться в повідомленні "Укртрансгазу". 

Раніше повідомлялося, що терористи обстріляли аеродром Краматорська з російського гранатомета.