mvs.gov.ua

На Київщині до Кагарлицького РВ міліції звернулися місцеві мешканці, які повідомили про групу невідомих чоловіків у камуфляжі та зі зброєю під залізничним мостом. Про це повідомляє ТСН.ua із посиланням на прес-службу МВС України.

На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група та бійці полку спеціального призначення міліції.

Інформація про людей у камуфляжі підтвердилася. Працівники міліції затримали 54 особи, які без перешкоджань здалися. Зброя у затриманих виявилася не бойовою. З'ясувалося, що це була група любителів страйкболу зі столиці та інших регіонів країни, які зібралися через соцмережі та влаштували на Київщині чергові змагання. 

Відео дня

Читайте такожПід час роздачі сосисок в Слов'янську місцеві здали військовим двох терористів (фото)

Після допиту затриманих чоловіків було відпущено, однак, у них було вилучено ножі, схожі на холодну зброю, які направлені на експертизу, додали у міліції. 

За даним фактом слідчим відділом Кагарлицького райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці також звернулися до любителів страйкболу та попросили утриматися від подібних розваг й не лякати мирних жителів країни - у зв'язку з ситуацією в державі.

Довідка. Страйкбол — командна гра, у якій "бій" ведеться 6 мм кульками типу BB (вагою від 0.12 до 0.43гр.) з точних копій бойової зброї. 

Нагадаємо, у червні налякані волиняни переплутали озброєних молодиків із чеченцями і навіть розгледіли їхній ґвинтокрил.