Ігор Палиця / УНІАН

Для того, щоб зменшити трудову міграцію української молоді за кордон, держава має сприяти розвитку бізнесу, створенню нових підприємств та робочих місць із достойною зарплатою. Про це заявив лідер партії "За майбутнє", народний депутат Ігор Палиця.

"Щоб студенти залишалися в Україні, потрібно, аби хтось у державі захотів усе ж таки піти назустріч українцям. Повинні створюватися робочі місця з гідною оплатою праці. А для цього має бути стабільність, сприятлива внутрішня економічна ситуація, зростання ВВП, вигідне конкурентне становище українських продуктів на вітчизняному та зовнішньому ринках.

Усе це можливо за однієї простої умови: знижені податки, адекватні ринковим цінам енергоносії, відсутність корупції, тиску на підприємців, можливість розвитку, пріоритет своєму — українському. Тоді зростатиме попит, ВВП, буде збільшуватися кількість підприємств, а відповідно — зростатиме й попит на молодих фахівців. І вони не поїдуть за кордон, а працюватимуть на сильну економіку нашої держави!" — зазначив Ігор Палиця.

Відео дня

Як повідомлялося раніше, на тижні депутатська група "Партія "За майбутнє" зареєструвала у Верховній Раді законопроєкт про зниження ПДВ на продукти до 0% та послуги ЖКГ до 7% до кінця року. За словами Ігоря Палиці, це збереже конкурентоспроможність українських виробників після того, як із 1 липня в країнах Європи почне діяти нульова ставка ПДВ на продукти харчування.