false

Журнал "Фокус" склав рейтинг найбільш ефективних державних менеджерів України. При складанні рейтингу було взяте до уваги співвідношення озвучених держменеджерами обіцянок або поставлених перед ними цілей до виконаної роботи, вказує "Фокус".

Серед інших, до переліку найефективніших менеджерів увійшов голова Державної фіскальної служби Вадим Мельник. 

"Згідно зі звітами Державної фіскальної служби, відомство на чолі з Вадимом Мельником всього за півроку роботи показало значні результати. Загальний економічний ефект від діяльності податкової міліції протягом першого півріччя 2021 року склав 13,163 млн грн. Цей показник вищий, ніж за весь 2020 рік, — 13,1 млрд грн", — вказують автори рейтингу.

Відео дня

Читайте такожНа Банковій відреагували на скандальну інформацію Politico щодо "Північного потоку 2""Також з початку поточного року ДФС забезпечила відшкодування завданих державі збитків у розмірі понад 864 млн грн. Ця сума відшкодувань за шість місяців 2021 року порівнянна з річними показниками за 2018-2020 роки, а розміри відшкодувань до бюджету в 2015-2017 роках перевищує майже вдвічі. Відомство продовжує активну боротьбу з тіньовими ринками. З початку року з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму майже 2,1 млрд грн, що можна порівняти з річними показниками кількох попередніх років", — додали автори. 

false

Відзначається, що ДФС в першому півріччі 2021 вдалося викрити схему незаконного ввезення та транспортування неякісних нафтопродуктів з метою збуту, зловживання службовим становищем та умисного ухилення від сплати податків на суму близько 240 млн грн. Також ДФС припинила діяльність великого конвертаційного центру з річним оборотом близько 1 млрд грн.  

Вадим Мельник володіє 16-річним досвідом роботи у сфері забезпечення економічної безпеки держави. Керівником ДФС Мельника було призначено у грудні 2020 року. 

Також вас можуть зацікавити новини: