Морква по-корейськи смачна сама по собі. Але якщо вам набрид моноваріант, то приготуйте з нею інший смачний салат. Корейська морковка зробить страву соковитою, хрусткою та додасть пряного смаку. Спробуйте, вам сподобається! Найцікавіші салати з корейською морквою - в матеріалі від УНІАН.
- Салат з корейською морквою і куркою - варіант 1
- Салат з корейською морквою і ковбасою - варіант 2
- Салат з корейською морквою і сухариками - варіант 3
- Салат зі смаженими грибами і корейською морквою - варіант 4
- Салат з корейською морквою і пекінською капустою - варіант 5
- Салат з корейською морквою і апельсином - варіант 6
- Салат з корейською морквою і плавленим сиром - варіант 7
Раніше ми розповідали про те, як приготувати домашній майонез смачніше, ніж магазинний.
Салат з корейською морквою і куркою - варіант 1
- Корейська морква - 150 г
- Куряче філе - 300 г
- Яйця - 2 шт.
- Твердий сир -200 г
- Майонез - за смаком
- Сіль - за смаком
Відваріть куряче філе, яйця зваріть вкруту. Натріть сир на крупній тертці. Курку і яйця поріжте кубиками. Все змішайте і заправте майонезом.
Можна викласти салат шарами: курка, морква, сир, яйця. Промажте кожен шар, крім останнього, майонезом.
Салат з корейською морквою і ковбасою - варіант 2
- Корейська морква - 200 г
- Копчена ковбаса - 200 г
- Огірок - 1 шт.
- Помідор - 1 шт.
- Петрушка або кріп - 1 пучок
- Сіль - за смаком
- Майонез - за смаком
Наріжте соломкою ковбасу, огірок, помідор. Подрібніть зелень. Змішайте всі інгредієнти з морквою по-корейськи. Посоліть і заправте майонезом.
Салат з корейською морквою і сухариками - варіант 3
- Корейська морква - 200 г
- Сухарики житні - 50 г
- Яйця - 2 шт.
- Копчена ковбаса - 100 г
- Сіль - за смаком
- Майонез - за смаком
Наріжте соломкою ковбасу, яйця відваріть вкруту і наріжте кубиками. Змішайте ковбасу, яйця та корейську моркву. Посоліть і додайте сухарики. Заправте майонезом.
Порада:цей салат потрібно відразу подавати на стіл, інакше сухарики розкиснуть.
Салат зі смаженими грибами і корейською морквою - варіант 4
- Корейська морква - 70 г
- Куряче філе - 1/2частина
- Печериці - 5 шт.
- Яйця - 2 шт.
- Твердий сир - 50 г
- Цибуля - 1 шт.
- Майонез - за смаком
Відваріть куряче філе, наріжте кубиками. Подрібніть гриби і цибулю, обсмажте. Наріжте яйця дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці. Змішайте курку з грибами, цибулею, яйцями та сиром. Додайте корейську моркву, попередньо віджавши її. Перемішайте і заправте майонезом.
Салат з корейською морквою і пекінською капустою - варіант 5
- Корейська морква - 300 г
- Пекінська капуста - 1/2 качана
- Куряче філе - 400 г
- Огірок - 1 шт.
- Кріп - за смаком
- Сіль - за смаком
- Майонез - за смаком
Відваріть і наріжте курку кубиками, огірки наріжте соломкою. Наріжте капусту. Змішайте курку, огірки, капусту з морквою по-корейськи і подрібненим кропом. Посоліть, додайте майонез і перемішайте.
Салат з корейською морквою і апельсином - варіант 6
- Корейська морква - 200 г
- Апельсин - 1 шт.
- Куряче філе - 200 г
- Яйця - 3 шт.
- Твердий сир - 150 г
- Сіль - за смаком
- Майонез - за смаком
Відваріть курку, наріжте її та апельсин великими кубиками. Відваріть яйця, натріть їх і твердий сир на крупній тертці.
Зберіть салат: викладіть шарами курку, корейську моркву, апельсин, яйця, сир. Промажте кожен шар, крім останнього, майонезом.
Салат з корейською морквою і плавленим сиром - варіант 7
- Корейська морква - 90 г
- Куряча грудка - 200 г
- Печериці - 200 г
- Яйця - 3 шт.
- Твердий сир - 130 г
- Плавлений сирок - 1 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Майонез - за смаком
Наріжте куряче філе кубиками, гриби - пластинками, а цибулю - півкільцями. Обсмажте кожен інгредієнт окремо. Відваріть яйця вкруту й натріть на дрібній тертці - вам знадобиться дві третини натертих яєць.
Зберіть салат: викладіть шарами курку, цибулю, гриби, корейську моркву, яйця. Кожен шар змастіть майонезом.
Приготуйте сирні кульки: третину яєць, що лишилася, змішайте з тертим плавленим сиром і майонезом.
Прикрасьте салат сирними кульками, посипте зверху тертим твердим сиром.