Ілюстрація / REUTERS

Технологічна компанія "Google Україна" запустила новий безоплатний сервіс для некомерційних організацій в Україні.

Про це повідомив менеджер з роботи з клієнтами Андрій Радевич у ході онлайн прес-конференції.

«Ми запускаємо чотири великих сервіси безоплатно для некомерційних організацій, яким можна користуватися від сьогодні. Перше - некомерційні організації отримують пакет G Suite Basic і спільний файловий простір на сервісі Google Drive безоплатно. Це рішення використовують комерційні організації. Друге - 6 місяців підтримки програми Ad Grants. Вона дає бонуси у розмірі еквівалента 10 тисяч доларів на місяць для створення текстових рекламних оголошень, які можна розміщувати в пошуковій системі Google. Тобто некомерційні організації зможуть протягом 6 місяців користуватися цим сервісом», - сказав він.

Відео дня

Третій сервіс, за словами Радевича, - це програма YouTube для некомерційних організацій, завдяки якій організації зможуть краще взаємодіяти з аудиторією.

Читайте такожДень вишиванки: Google присвятив українцям святковий дудл

«Четвертий сервіс - Google Maps. Некомерційні організації зможуть отримати додатковий бонус в еквіваленті 250 доларів на місяць на розробку продуктів на основі карт», - зазначив він.

Радевич підкреслив, що програму для допомоги некомерційним організаціям Google запустив у 2011 році.

«Цей сервіс працює в 57 країнах, і я радий, що тепер і в Україні. Ми знаємо, що некомерційним організаціям складно досягати цілей. Компанія Google хоче зробити їхнє життя трохи легшим. Які головні питання виникають, і чим ми можемо допомогти? Передовсім, організація роботи та співпраці. Також координація волонтерів та інформування людей. А також можемо працювати над залученням благодійних внесків», - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, у квітні представники Google і Apple заявили, що компанії спільно створюють технологію відстеження контактів за допомогою смартфонів, щоб запобігти поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Довідка УНІАН. Google - глобальна технологічна компанія в складі холдингу Alphabet, що інвестує в інтернет-пошук, хмарні обчислення і рекламні технології. Є однією з найбільших технологічних компаній світу.