На думку волонтера, влада штовхає людей до революції / 5.ua

Волонтер Маруся Звіробій (Олена Біленька), коментуючи скандальний приїзд до Києва знімальної групи пропагандистів Кремля, нагадала, що спочатку в Криму і на Донбасі також з'являлись вони, а потім туди майже безперешкодно прийшли російські війська.

Читайте також"Сакральна жертва": підозрювані у вбивстві Шеремета хотіли вкрасти дітей волонтерки Звіробій - слідствоСвою думку з цього приводу вона написала у себе в Telegram-каналі.

Вона вважає, що президент Володимир Зеленський та його оточення самі підштовхують суспільство до революції.

Відео дня

«Зараз ми в очевидному оточенні. Це Іловайськ-2019. Влада! Зеленський! Аваков! Ви своїми руками готуєте революцію в нашій країні! Зупиніться! Ми не будемо рубатися між собою! А ви саме до цього підштовхуєте! У полі зору людей, яким уже нічого втрачати, будете тільки ви! Запам'ятайте це!" – написала вона.

Звіробій висловила думку, що зараз президент Зеленський тільки відволікає увагу міжнародної спільноти, яка звикла реагувати на офіційні заяви президента країни.

Раніше УНІАН повідомляв, що 12 грудня в поліції заявили про затримання підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета, серед яких є волонтери.