Ілюстрація REUTERS

У соціальних мережах активно обговорюють новину про те, що депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Олег Волошин зустрічався з хворим коронавірусом французьким парламентарієм.

Читайте такожВолошина ізолювали, підозрюють контакт із хворим на коронавірус - депутаткаБагато хто з користувачів пропонують відправити Верховну Раду на карантин.

Зокрема, згадав про це у себе на сторінці в Facebook колишній глава Офісу президента Андрій Богдан, який пішов ще далі: «Народний депутат України контактував з хворим коронавірусом, а потім брав участь у засіданнях Верховної Ради. А на засіданнях Верховної Ради були старий та новий уряд, президент і купа інших чиновників. Потрібно негайно вводити карантин на Печерських пагорбах».

Відео дня

В коментарях до цього посту багато хто таку ідею підхопив: «Всіх загнати і закрити!», «Всіх в Санжари!», «Всі на самоізоляцію! Жодних контактів із зовнішнім світом!», «Пора запускати жителів Нових Санжар під Раду».

Але були й ті, хто впевнений, що українським депутатам нічого не страшно: «Хана вірусу! Він ще не зрозумів, з ким зв'язався», «До такого нічого не прилипне, вірус помер».

Як повідомляв УНІАН, про зустрічі Волошина з французом сьогодні повідомили журналісти. Як стало відомо, в українського депутата 25 лютого була офіційна зустріч з французом, він навіть написав про це в Facebook, але потім приховав повідомлення.

Депутата вже ізолювали завдяки втручанню спікера Ради та секретаря РНБО.

Сам же він заявив, що вже здав аналізи на коронавірус, і що все в порядку.