slavgorod.com.ua

Як повідомляє Slavgorod.com.ua, 13 жовтня гвардійці окремої Слобожанської бригади взяли участь у проведенні уроків мужності у Слов'янських навчальних закладах.

Так в ЗОШ № 13 бійці Нацгвардії, які сьогодні виконують завдання в зоні АТО, розповіли дітям про історію виникнення та значення молодого свята – Дня захисника України. Багато під час зустрічі було сказано про героїв нового часу, які ціною власного життя, стали на захист незалежності нашої держави.

Читайте такожЧерез пониження температури осінні канікули в Слов'янську розпочнуться раніше

Відео дня

"Одним з героїв став випускник школи Гришин Ігор Іванович, він загинув при виконанні бойового завдання. Вертоліт, на борту якого Ігор виконував патрулювання, був збитий ворожим ПЗРК. В пам'ять про загиблого капітана в музеї школи був відкритий пам'ятний стенд", - йдеться в повідомленні.

Під час вступного слова директор школи підкреслив важливість вшанування героїв не тільки минулих воєн, але і незалежної України

Згідно з повідомленням, в актовій залі школи учні 3-8 класів школи продемонстрували військовим концерт, присвячений їх професійному святу – Дню захисника України.