Фото wikimedia.org

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, повідомила його прес-служба.

"Україна буде проводити Євробачення-2017 на своїй території. І зробить це на найвищому рівні попри важкий фінансовий стан. Інші варіанти навіть не обговорюються", - сказав він.

За його словами, в уряді будуть обговорюватися питання джерел фінансування конкурсу, буде обиратися місто, яке якнайкраще зможе прийняти Євробачення-2017.

Відео дня

Читайте такожЄвробачення-2016: Продюсер Джамали озвучив суму витрат на участь у конкурсі

"Але жодних питань щодо передачі проведення конкурсу іншій країні і бути не може! Євробачення-2017 пройде в Україні!" - наголосив Розенко.

Нагадаємо, у середу, 18 травня, міністр фінансів Олександр Данилюк припустив, що Україна може передати право на проведення Євробачення іншій країні через надто високу вартість цього конкурсу.

"Через специфіку своєї роботи я повинен думати про бюджет. Я закликаю тверезо оцінити можливості і вигоди Євробачення і нагадую, що проект повинен бути фінансово обґрунтованим. 1 мільярд гривень (у який вартість оцінили експерти) – це величезна сума. Зрештою, світ знає п'ять прикладів передавання права на проведення конкурсу. Наприклад, Франція у 1960 році передала його Британії", – написав він.