Бренд Sleeper та фонд Sleeper Foundation забезпечують госпіталі з пораненими солдатами піжамами та спецбілизною

Вітчизняний бренд Sleeper продовжує активно підтримувати шпиталі, надаючи їм піжами та спеціальну білизну для поранених. Ця ініціатива, що здійснюється на постійній основі, тепер охоплює три основні медичні установи.

Завдяки наявності виробничої бази в Україні та запасам якісних тканин, які відповідають медичним вимогам, Sleeper забезпечує шпиталі необхідним одягом для військових, які проходять реабілітацію у шпиталях.

"Коли пораненого привозять до лікарні, то з нього зрізають закривавлений одяг. Після операцій для подальшого лікування пацієнтів госпіталю потрібно повністю одягати. Важливо, щоб одяг був зручним і легко одягався, особливо для тих, у кого обмежені рухи після поранень", - кажуть медики. у шпиталі.

Відео дня

Особлива увага приділяється пацієнтам, які мають пошкоджені кінцівки та взагалі їх відсутність. Для них надається спеціальна спідня білизна, яка відрізняється легкістю експлуатації, гігроскопічності та максимальним комфортом. Ця білизна відповідає всім необхідним медичним вимогам.

Компанія Sleeper вже поставила безкоштовно близько 500 одиниць одягу у шпиталі. Наступна партія поставок запланована на вересень, і забезпечення госпіталів піжамами та спецбілизною здійснюватиметься на постійній основі.

Катя Зубарєва, співвласник компанії Sleeper, зазначила, що деталі цієї благодійної акції будуть розкриті після нашої перемоги.

ДОВІДКА

Sleeper Foundation була створена командою українського бренду одягу Sleeper з метою підтримки благодійних проектів та сприяння позитивним змінам у суспільстві. З моменту заснування Sleeper щорічно бере участь у благодійних ініціативах. З 2016 року бренд підтримує Всесвітній місяць боротьби з раком молочної залози, і кожен жовтень спрямовує кошти на лікування онкології грудей. За час існування Sleeper зібрав понад 2000000 гривень на підтримку онкохворих жінок. Іншим важливим напрямом допомоги є підтримка людей із РАС. У 2020 та 2021 роках Sleeper приєднався до всесвітньої ініціативи до Дня поширення інформації про аутизм та спрямовував кошти на розробку освітнього ресурсу для батьків, чиї діти зіткнулися з порушенням аутистичного спектру в Україні. Бренд пожертвував 2 мільйони 145 тисяч гривень на підтримку проекту.

Під час війни бренд приділяв увагу медичній допомозі дітям, придбавши інфузійні шприцеві насоси на суму 541 625 гривень, які тепер щодня використовуються в реанімації найбільшого дитячого госпіталю країни "Охматдит". У квітні 2023 року Sleeper також залучив понад 400 тисяч гривень на протезування українців.