Спробуй казку на смак: лінійка ексклюзивного морозива від 'Три Ведмеді' та гурту KAZKA

Ексклюзивна лінійка «казкового» морозива стала результатом колаборації компанії «Три Ведмеді» та українського гурту KAZKA. Морозиво з ароматом «Фіалка» на паличці, «Голуба малина» у ріжку та зі смаком «Лісові ягоди» у картонному стакані – нові смакові рішення, спеціально розроблені в рамках співпраці.

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» з ароматом «Фіалка»

«Для команди «Три Ведмеді» було вкрай важливо, щоб стилістика нових продуктів повністю відображала креативну концепцію популярного гурту та проєкту Kazka Svit, а морозиво асоціювалося зі справжньою казкою, – розповідає генеральний директор компанії «Три Ведмеді» Андрій Тищенко. – Працюючи над новою лінійкою,  наші спеціалісти надихалися творчістю гурту».

Так, ідея створення морозива з ароматом «Фіалка» виникла завдяки всесвітньо відомому хіту «Плакала». Новинка являє собою мусову основу з фруктовим наповнювачем з ароматом чорниці та глазур'ю ніжно-фіолетового кольору з легким ароматом фіалки, декоровану сублімованою ожиною. 

Відео дня

Морозиво «Голуба малина» з’явилося у результаті прагнення поєднати знайоме з казковим і створити новий гастрономічний досвід для споживачів. Верхній шар – основа ніжно-блакитного кольору зі смаком «Голуба малина» з фруктовим наповнювачем з ароматом «Лохина». Всередині ріжка – біла  мусова основа з ароматом ванілі, доповнена наповнювачем з ароматом «Голуба малина».

«Для мене малина – це смак із дитинства, – ділиться солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька. – Смак, який викликає приємні асоціації з домом, затишком і турботою. Ми додали дрібку нашої KAZKA-магії. Так з’явилася «Голуба малина» – загадкова, незвична, з особливими нотками. Ми дуже задоволені результатом. Смак звучить несподівано, але, повірте, він казковий!»

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» «Голуба малина»

Третій продукт із лінійки «Три Ведмеді» «KAZKA» – двошарове морозиво зі смаком «Лісові ягоди». Його стилістика продовжує історію прадавнього лісу з елементами магії, яка розкривається у проєктах Kazka Svit. Морозиво містить фруктовий наповнювач в основу якого лягли ягоди, які можна зустріти у казковому лісі: лохина, малина й ожина. 

Спробуй казку на смак: лінійка ексклюзивного морозива від 'Три Ведмеді' та гурту KAZKA

«Як тільки виникла ідея співпраці з компанією «Три Ведмеді», ми одразу зрозуміли: лінійка морозива, створеного в рамках колаборації, буде казковою. До того ж проєкт Kazka Svit задумувався як родинний, тому морозиво з унікальними ароматами добре смакуватимуть як дорослим, так і дітям. Зі свого боку, ми разом із командою привнесли трохи магії та історії у продукт, який люблять переважно усі», — відзначає автор проєкту Kazka Svit Юрій Нікітін.

Спробувати казку на смак може кожен охочий. Лінійка морозива «Три Ведмеді» «KAZKA» вже доступна у торговельних мережах України.