Бабуся з Бахмута стала зіркою TikTok / скріншот

74-річна мешканка Бахмута Любов започаткувала новий тренд у TikTok після запитання "Ти будеш прильоти фотографувати?". Відео, де вона під обстрілами спокійно показує волонтеру наслідки ударів, набрало понад 5 мільйонів переглядів.

Як йдеться в сюжеті ТСН, героїня вірусного ролика лише нещодавно евакуювалася до Харкова, коли в їхній з чоловіком дім у Бахмуті влучив снаряд.

"Ми до підвалу зайшли, я показала підвал. І з підвалу тільки вийшли, а тут прилетіли гуси-лебеді. І одразу кажу, ходімо, я вам "приліт" покажу", - розповідає жінка. 

Слова жінки про "приліт" стали новим трендом у TikTok, її у мережі прозвали "бабцею з Бахмута". Юзерів жінка підкорила своїм спокоєм.

У рідному місті Люба організовувала роздачу продуктів, координувала роботу волонтерів та допомагала пораненим. Чоловік жінки Володимир розповідає, що вони разом прожили вже 52 роки, він під час їхнього перебування у Бахмуті дуже переймався за життя Любові. 

Наразі подружжя живе в Харкові, облаштуватися на новому місці допомогли волонтери та небайдужі люди, зокрема, й "фанати" Любові в соцмережі.

Як український підліток став зіркою соцмереж

Раніше підліток з Кривого Рогу Тимофій Карч став зіркою соцмереж. 16-річний хлопець через війну переїхав до Польщі, де за допомогою Facebook шукав посильну роботу.

Вас також можуть зацікавити новини: