Іван Петряк перейде в МОВЛЯВ Віді / фото: fradi.hu

Півзахисник збірної України Іван Петряк в літнє міжсезоння перейде з угорського "Ференцвароша" угорський "МОЛ Віді".

Про це повідомляє football.ua.

Орендна угода Петряка з "Ференцварошем" влітку підійде до завершення, і керівництво клубу не викупило контракт гравця у "Шахтаря".

Відео дня

На яких умовах Петряк перейде в "МОЛ Віді", поки невідомо.

Агент футболіста Іван Піроженко в інтерв'ю football.ua зазначив, що "Ференцварош" не здійснив жодних кроків, щоб зберегти Петряка.

"Останні шість місяців ми приїжджали в Ференцварош, ми писали, ми дзвонили, але відповіді і конструктиву з боку генерального директора не було", - зазначив Піроженко, додавши, що сам Петряк хотів залишитися в команді.

Читайте такожРебров привів Ференцварош до дострокового титулу чемпіона Угорщини

Піроженко також розповів про те, що головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров робив все можливе, щоб Петряк залишився в команді, але зусиль українського тренера виявилося недостатньо:

"Хочемо сказати велике спасибі Сергію Реброву, який до останнього боровся за Івана, як виявилося, поодинці. Сам Іван дуже хотів працювати з Ребровим, він додав при ньому. Сергій Станіславович розмовляв з "Шахтарем", з "Ференцварошем", з нами. Робив все можливе, щоб Ваня залишився. Але, на жаль, таке склалося враження, що Ребров був єдиним в клубі, хто хотів цього".

У поточному сезоні Петряк провів за "Ференцварош" 36 матчів, в яких забив 6 голів і зробив 12 результативних передач. У складі команди українець став чемпіоном Угорщини.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що футболіст збірної України забив черговий гол у Бельгії.