Андрій Шевченко / REUTERS

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко на прес-конференції після матчу проти Литви відзначив, що звільнення українських полонених важливіше за гру команди.

"Перш за все, хотілося б подякувати вболівальникам, які приїхали з усієї України підтримати команду. Хоч і невеликий стадіон, але, думаю, дуже багато вболівальників приїхало. Дякую за таку підтримку.

Читайте такожОбмін полоненими між Україною та РФ: офіційний список українців, які повернулися на батьківщину

Друге, напевно, більш важливо, ніж наша гра, що сьогодні були звільнені наші військовополонені, моряки й інші хлопці. Відбувся обмін, ми теж за цим всім стежили. Думаю, це важлива подія для України. Все закінчиться і буде добре", - сказав Шевченко.

Також головний тренер української збірної прокоментував гру команди:

"Сьогодні у нас багато що виходило, але і помилок теж багато було. Особливо на початку матчу, коли ми допустили кілька помилок в обороні. Може, десь хлопці ще не встигли пристосуватися до штучного газону: на ньому інший відскік м'яча, це поле більш швидке. Але все одно ми повинні грати більш уважно".

Як повідомляв УНІАН, збірна України здобула перемогу над Литвою з рахунком 3:0 і, набравши 13 очок в п'яти турах, очолює турнірну таблицю групи В.