Жозе Моуріньо / REUTERS

Лондонський "Тоттенхем" призначив на посаду головного тренера португальського фахівця Жозе Моуріньо.

Читайте також"Тоттенхем" відправив у відставку Почеттіно

Про це повідомила прес-служба англійського клубу.

Відео дня

"В особі Моуріньо нам дістався один з найкращих футбольних тренерів світу. Жозе володіє величезним досвідом, він розуміється на тактиці та може надихати своїх гравців. Йому вдавалося вигравати трофеї в кожному клубі, в якому він працював", - зазначив президент "Тоттенхема" Даніель Леві.

Нагадаємо, португалець залишався безробітним з грудня минулого року після того, як був звільнений з "Манчестер Юнайтед".

Напередодні у відставку після п'яти років роботи був відправлений Маурісіо Почеттіно. Клуб також покинули його помічники Мігель Д'Агостіно та Антоні Хіменес.

За інформацією The Independent, за розірвання контракту Почеттіно отримає компенсацію в розмірі 12,5 мільйона фунтів. Ще вісім мільйонів дістануться його тренерському штабу. Вся справа в тому, що в минулому році фахівець підписав новий контракт зі "шпорами".

У поточному сезоні "Тоттенхем" займає 14-те місце в чемпіонаті Англії, набравши всього 14 очок в 14 матчах. У Лізі чемпіонів "шпори" займають друге місце в групі B, відстаючи від "Баварії" на п'ять очок.

У минулому сезоні англійський клуб вперше у своїй історії вийшов у фінал Ліги чемпіонів, де поступився "Ліверпулю" (0:2).

УНІАН раніше повідомляв про те, що Моуріньо відмовився від величезних грошей у Китаї.