Наполі - Інтер / фото REUTERS

У півфінальному матчі Кубка Італії "Наполі" приймав "Інтер". Команди проводили свій перший матч після паузи в сезоні, викликаної пандемією коронавірусу.

Фіналістом турніру став "Наполі".

В першому матчі 1/2 фіналу неаполітанці здобули виїзну перемогу з рахунком 1:0. Зустріч у відповідь завершилася внічию - 1:1.

Відео дня

Читайте такожВизначилися фіналісти Кубка Німеччини з футболу (фото)

"Інтер" вийшов вперед вже на 3-й хвилині матчу - Крістіан Еріксен прямим ударом з кутового закрутив м'яч у ворота. Ніхто з гравців м'яча не торкнувся, а Давид Оспіна не зумів зупинити його на лінії.

"Наполі" вдалося відігратися перед перервою - Лоренцо Інсіньє втік у контратаку, відпасував на вільного Дріса Мертенса, якому залишалося лише переграти голкіпера.

Завдяки цьому голу Мертенс став найкращим бомбардиром в історії "Наполі". На його рахунку 122 м'ячі у футболці неаполітанців.

"Наполі" - "Інтер" - 1:1 (перший матч - 1:0)

Голи: Мертенс, 41 - Еріксен, 3

"Наполі": Оспіна, Ді Лоренцо, Максимович, Кулібалі, Хісай, Елмас (Руїс, 65), Демме, Зьелінскі (Аллан, 85), Політано (Кальєхон, 65), Мертенс (Мілік, 74), Інсіньє (Юнес, 85)

"Інтер": Ханданович, Шкрініар, де Врей (Раноккія, 88), Бастоні, Кандрева (Бірагі, 72), Барелла, Брозович, Янг (Мозес, 72), Еріксен (Сенсі, 88), Лукаку, Мартінес (Санчес, 72)

Відео голів

Як повідомляв УНІАН, першим фіналістом Кубка Італії став "Ювентус". Фінал Кубка Італії пройде 17 червня.