Ігрова консоль ROG Ally / фото ASUS

Якщо ви шукаєте ідеальний подарунок для тих, хто хоче завжди мати під рукою колекцію улюблених ігор – чудовим вибором стане портативна ігрова консоль ROG Ally.

До того ж, цей неймовірно стильний та потужний девайс від ASUS зараз можна придбати за спеціальною "різдвяною" ціною 29 999 грн за максимальну версію Extreme.

Розповідаємо про головні переваги ігрової консолі ROG Ally від ASUS.

Відео дня

Вражаючий дизайн

ROG Ally вражає своїм стильним і водночас практичним дизайном, що гарантує комфортну гру. Завдяки витонченому корпусу, компактним розмірам і вазі всього лише 608 грамів консоль є ідеальним пристроєм для тривалих ігрових сесій, який до того ж дуже легко завжди носити із собою.

Ігрова консоль ROG Ally / фото ASUS

Потужність для будь-яких ігор

Ігрова консоль ROG Ally оснащена процесором в максимальній конфігурації AMD Ryzen Z1 Extreme з графічним ядром RDNA 3, завдяки чому навіть у найвимогливіших іграх ви відчуєте потужність 8 ядер із підтримкою 16 потоків і графічної продуктивності до 8,6 терафлопс.

Ігрова консоль ROG Ally / фото ASUS

ROG Ally також може похвалитися 16 гігабайтами нової високошвидкісної пам’яті LPDDR5 з частотою 6400 МГц, твердотільним накопичувачем обсягом 512 ГБ з інтерфейсом PCIe Gen 4 і слотом для швидкісних карт пам’яті microSD стандарту UHS-II. Водночас модуль Wi-Fi 6E гарантує надійне з’єднання навіть у перевантажених мережах.

Графіка для повного занурення 

ROG Ally оснащений неймовірним 7-дюймовим сенсорним дисплеєм із роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення 120 Гц, що гарантує користувачам графіку вражаючої якості в кожному кадрі. А завдяки технології AMD FreeSync Premium, геймери отримують неперевершений досвід гри без неприємних розривів кадрів. Здатність дисплея консолі відтворювати 100% відтінків колірного простору sRGB означає, що весь ігровий контент виглядатиме на ньому саме так, як задумали розробники ігор. При цьому максимальна яскравість екрану девайсу становить 500 кд/м2, тож зображення залишатиметься чітким навіть на яскравому сонці.

Ігрова консоль ROG Ally / фото ASUS

Водночас міцне скло Corning Gorilla Glass Victus захищає сенсорний екран від повсякденного зносу, зберігаючи його первинний вигляд.

Справжня універсальність

Ігрову консоль ROG Ally також можна з'єднувати з телевізором і підключати до неї кілька ігрових контролерів, завдяки чому вона миттєво перетвориться на потужний пристрій для гри в компанії з друзями.

Ігрова консоль ROG Ally / фото ASUS

Також до неї можна підключити графічну док-станцію XG Mobile, яка може містити відеокарту до NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, монітор, мишу та клавіатуру, щоб дозволить геймеру поринути в кіберспортивні ігри чи сучасні ігри у форматі 4K.

При цьому ROG Ally – це не просто ігрова консоль для використання вдома, але й ідеальний компаньйон для гри в дорозі.

Ігрова консоль ROG Ally / фото ASUS

Завдяки підтримці Windows 11 користувачі можуть грати на пристрої у будь-які ігри з величезної бібліотеки від різних платформ: Steam, EA App, PC Game Pass, Epic Games, GOG Galaxy 2.0 та інших бібліотек. При цьому завдяки 3-місячній передплаті Xbox Game Pass, геймери отримають миттєвий доступ до бібліотеки ігор Xbox одразу "з коробки".

Якість за ідеальну ціну

Уся універсальність цієї ігрової консолі має відмінну ціну. Модель ROG Ally з процесором Ryzen Z1 Extreme, 16 ГБ пам’яті, 512-гігабайтним накопичувачем та офіційною гарантією доступна за спеціальною ціною 29 999 грн тільки до 31 грудня 2023 року.

Дізнайтеся більше про ROG Ally за посиланням Грай завжди, грай всюди!