Представлена спеціальна версія смартфона Reno 8 Pro в стилі "Дім Дракона" / фото Oppo

Компанія Oppo у співпраці з NBO представили лімітовану версію смартфона Reno8 Pro у стилі "Дім Дракона", який є приквелом до серіалу "Гра престолів".

Насамперед девайс виділяється великою чорною коробкою з малюнком луски, всередині якого, окрім самого смартфона, можна знайти багато чого цікавого.

В набір входять:

  • тримач у формі дракона, який кріпиться на задню панель смартфона;
  • інструмент для вилучення лотка SIM-карт, виконаний у формі вогнедишного звіра;
  • дармовис з гербом будинку Таргарієнів;
  • Золоте "драконівське" яйце;
  • лист від короля Візеріса I Таргарієна, написаний "від руки".

На додаток покупці отримують тематичний чохол, стилізований під лускату шкіру дракона Балеріона, також відомого під прізвиськом "Чорний Жах",

Відео дня

Технічно апарат нічим не відрізняється від звичайної версії. У нього 6.7-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц, фронтальна камера 8 Мп, чіп Dimensity 8100-MAX і акумулятор 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 80 Вт. На тильній стороні три камери: 50, 8 і 2 Мп.  

Скільки така модифікація буде коштувати та коли вийде, поки не повідомляється. Додамо, що стандартна версія Reno8 Pro на старті продажів коштувала $689.

"Дім Дракона": що потрібно знати про серіал

Серіал, знятий на основі книги Джорджа Мартіна "Вогонь і Кров", є приквелом популярного серіалу "Гра престолів" і розповідає про розквіт будинку Таргарієнів – за 200 років до подій основного серіалу.

Перший сезон отримав вельми позитивні відгуки: на IMDb у нього оцінка 8.6 балів з 10, на Rotten Tomatoes – 86% схвалення від критиків і 84% від широкої аудиторії. Наразі HBO планує завершити історію за три-чотири сезони.