Garmin випустила захищений годинник з "розумними" функціями / фото Garmin

Компанія Garmin поповнила свою лінійку смарт-годиників моделлю Instinct Crossover. Гаджет виглядає як традиційний годинник, проте забезпечений безліччю смарт-функцій, пов'язаних зі спортом або подорожами. 

Але його головна "фішка" – вбудована сонячна панель, яка забезпечує до 70 днів роботи в звичайному режимі та "нескінченну" автономність в енергоощадному.

Також він має вологозахист 10 ATM, GPS, NFC для безконтактної оплати та датчик ЧСС (частота серцевих скорочень), а за класичними механічними стрілками знаходиться монохромний дисплей для повідомлень, інформації про здоров'я й активності.

Вартість Garmin Instinct Crossover – $550 (близько 20 000 грн). Також доступна спецверсія Tactical Edition за $600 (близько 22 000 грн), сумісна з окулярами нічного бачення і функцією екстреного видалення всіх даних.

Інші цікаві гаджети 2022-го

Раніше в поле нашого зору потрапила мишка-орігамі вагою в 40 грамів і з корпусом зі штучної шкіри, яка може складатися. В рамках кампанії на Kickstarter попередньо замовити девайс можна всього за $49.

Компанія Xiaomi поповнила асортимент своїх бездротових навушників вкрай незвичайною моделлю – Bone Conduction. Вони виділяються на тлі конкурентів тим, що передають звук не в вуха, а в череп.

Якщо ви в пошуках оригінального смартфона, то Nubia випустила свій новий телефон з кришкою під картину "Зоряну ніч" Ван Гога. А ще всередині коробки лежать відразу два блоки зарядки, що за нинішніми часами – розкіш.

Вас також можуть зацікавити новини: