У Тернополі уже близько 400 учасників АТО  отримали безкоштовне протезування зубів.

Як повідомив УНІАН спеціальний кореспондент Інформагентства Міноборони Василь Лабай, Тернопіль став одним із перших міст України, де з початку 2015 року проводять безоплатне високотехнологічне зубопротезування військовослужбовцям, які захищають територіальну цілісність держави на сході.

Як повідомив завідуючий ортопедичним відділенням Тернопільської міської комунальної стоматологічної поліклініки Валерій Кучер, за цей час стоматологічну допомогу отримали понад 1 тис. військовослужбовців,  зокрема, протезування зубів – майже 400.

Відео дня

«Ми дякуємо українським воїнам за те, що вони захищають нас ціною власного здоров’я від агресора та стараємося максимально допомогти людям, які боронять нашу країну і надаємо їм високопрофесійну безкоштовну терапевтичну, хірургічну та ортопедичну стоматологічну допомогу. У нашій поліклініці замкнутий цикл виготовлення зубних конструкцій і висококваліфіковані стоматологи», – зазначив Кучер.

Безкоштовне зубне протезування для учасників бойових дій здійснюється відповідно до комплексної програми міської ради «Здоров’я громади» та фінансується з місцевого бюджету Тернополя.