17 квітня у Львові поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки –Андрія Горбатюка \ УНІАН

Вбивця тернопільської татуювальниці завдав їй понад 50 колото-різаних ран.

Читайте такожУ Тернополі підозрюваного у вбивстві власниці тату-салону можуть визнати частково неосудним

Як розповів УНІАН заступник начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Степан Яцух, медексперти встановили, що жінка померла в результаті масивної втрати крові.

Відео дня

«З метою ефективного розслідування даного злочину на місце виїжджали керівники ГУНП в Тернопільській області, судово-медичні експерти, криміналісти. Було створено посилену слідчо-оперативна групу з числа досвідчених працівників карного розшуку. Під час розслідування працівники поліції припускали, що до вбивства міг бути причетний хтось із знайомих жертви.  Вона працювала майстром в одному з тату-салонів Тернополя, тож оперативники встановили усіх осіб, які впродовж останніх місяців зверталися до потерпілої», – розповів Яцух.

На підставі зібраних даних, у скоєному правоохоронці запідозрили 26-річного тернополянина Андрія Горбатюка. Учора оперативники управління карного розшуку Тернопільщини затримали підозрюваного в центрі Львова.

17 квітня чоловікові оголосили підозру відповідно до ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу ("умисне вбивство").

Сьогодні ж 18 квітня суд обрав міру запобіжного у вигляді тримання під вартою.

У суді Горбатюк сказав журналістам, що дуже шкодує через скоєне. Він запевнив, що не мав жодного конфлікту із своєю жертвою, а додому до неї прийшов, щоб зустрітися з її колишнім чоловіком, який мав зробити йому тату. За словами затриманого, під час розмови жінка в певний момент різко пішла в його сторону, що спричинило у нього панічну атаку.

У поліції ж стверджують, що між Горбатюком і жінкою виник словесний конфлікт, який і вилився у вбивство.

Як повідомляв УНІАН, 16 квітня у Тернополі у квартирі з численними ножовими пораненнями виявили тіло 27-річної власниці тату-салону Тетяни Подашевської. 17 квітня у Львові поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки –Андрія Горбатюка. Він зізнався у скоєнні злочину.