Франція \ REUTERS

На туристичному сервісі Google Travel провели оновлення, яке відтепер буде рекомендувати найкращий час для майбутніх подорожей.

Читайте такожВід Ямайки до Дубая: Forbes назвав найпопулярніші тревел-напрямки 2020 року

Під час обирання місця на сервісі вказана мінімальна та максимальна температура в місті, їхня популярність у різні періоди року тощо, передає cnbc.com.

Відео дня

Також на сервісі є рейтинг найцікавіших місць у містах, який складено за відгуками відвідувачів і місцевих мешканців. Крім того, Google Travel  пропонує план на день з прокладеним маршрутом до локацій, які рекомендує відвідати.

Коли ви шукаєте пункт призначення, з'являється нова вкладка з трьома варіантами:

«Де зупинитися» з рекомендаціями готелю;

«Коли відвідувати» з інформацією про типові погодні умови, про те, наскільки завантажене місто призначення і коли воно є найменш дорогим;

«Що ви заплатите» - міститься більш докладна інформація про ціни на готелі.

В матеріалі зазначається, що користувач може побачити, що, наприклад, Португалія дійсно завантажена туристами в травні і дорога в липні. Але до вересня (коли діти повертаються до школи) погода все ще така ж хороша, але туристів стає менше, а готелі, як правило, стають більш доступними.

Крім цього зазначається, що Google Travel показує інформацію про різні місяці року, незалежно від того, який ваш первісний пошук. "Тому, якщо ви досить відкриті в своїх датах подорожі, ви можете отримати більше інформації про те, коли найкращий час для поїздки куди-небудь", - йдеться в матеріалі.